sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology Inc.

Synology je relativno mlado podjetje, ki od leta 2000 izdeluje in prodaja večkrat nagrajene omrežne naprave z vgrajenimi diski (NAS - Network Attached Storage), namenjene podjetjem in domačim uporabnikom. 

Izdelki Synology izkoriščajo prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako podjetjem in domačim uporabnikom omogočajo zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov.

Izdelki Synology NAS vključujejo tako samostojne različice (DiskStation) kot tudi izdelke za strežniške omare (RackStation) v različnih konfiguracijah. Synology ponuja širok nabor izdelkov, ki bodo zadovoljili zahteve tako velikih podjetij kot tudi domačih uporabnikov.

Vsem je skupna zanesljivost, večnamenskost in ekološka prijaznost. Izdelki se razlikujejo glede na zmogljivosti in velikost prostora za hrambo, vse pa poganja nagrajeni operacijski sistem DSM.


Serija J

Za vaš privatni oblak, enostavno deljenje datotek, pretakanje večpredstavnostnih vsebin in brezhibno shranjevanje podatkov. Brez možnosti nadgraditve.


Serija Value

Idealno razmerje med ceno in zmogljivostjo za dom in manjše skupine. Glede na predvidene potrebe lahko izberete model, ki omogoča nadgraditev RAM-a ali priključitev zunanje enote za dodatne diske.


Serija Plus

Projektirana za visoko zmogljive in podatkovno intenzivne naloge. Zasnovana za šifriranje in razširljivost. Razen najmanjšega imajo vsi modeli več mrežnih priključkov in možnost priključitve enote za dodatne diske. Vsi pa imajo možnost nadgraditi RAM.


Serija FS in XS

Zanesljiva strojna oprema za napredne podatkovne in aplikacijske zahteve. Zasnovani za zahtevne naloge in optimizirani za virtualizacijska okolja. Vsi imajo posebne razširitvene porte za še hitrejšo povezavo razširitvenih modulov.


DSM

DiskStation Manager (DSM) je napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology. DSM je več kot le način hrambe podatkov. Ponuja bogato paleto storitev in programov tako za zabavo v domačem okolju kot tudi za izboljšanje učinkovitosti v podjetju.

Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki so na voljo vsem, tako domačim uporabnikom, kot tudi podjetjem vseh velikosti, v centru za prenos programskih paketov (Package center), ki je dosegljiv znotraj operacijskega sistema DSM.


Več informacij

Izbirnik izdelkov NAS

RAID kalkulator

Trdi diski

MR2200ac - prvi Synologyjev zankasti (mesh) usmerjevalnik, ki podpira zaščiteni brezžični dostop (WPA3). Namenjen je domačim uporabnikom za izdelavo hitrejšega neprekinjenega brezžičnega omrežja v celotnem območju, s katerim boste preprosto zavarovali in upravljali celotno omrežje.

Zmogljivi brezžični usmerjevalnik je zasnovan modularno, zato je pokritost s signalom preprosto razširiti z dodatnimi napravami. Tako lahko ustvarite brezžično zankasto omrežje, ki skrbi, da boste imeli kakovosten signal v celotnem stanovanju ali pisarni, ne glede na velikost in razporeditev prostorov.RT2600ac - varen in izjemno hiter usmerjevalnik, namenjen modernim pisarnam in domačim uporabnikom. S pomočjo bogatega nabora zmogljivih programov in intuitivno oblikovanega uporabniškega vmesnika, RT2600ac prinaša zanesljivo delovanje in neprekinjene mrežne ter brezžične povezave za večje število uporabnikov.SRM

Synology Router Manager (SRM) je zmogljiva in brezplačna programska oprema za upravljanje brezžičnih usmerjevalnikov Synology. Uporabnikom je tako na voljo inteligenten način WI-FI povezave, podrobnejša analiza omrežja, izboljšana varnost in še veliko več.


Več informacij

Surveillance Station je robusten sistem za upravljanje videa, ki ga lahko poganjate na vseh strežnikih NAS ali NVR Synology. Intuitiven uporabniški vmesnik omogoča velikim organizacijam učinkovito uvajanje, upravljanje in spremljanje nadzornega sistema. Omogoča gledanje v živo v visoki ločljivosti iz več kamer IP, predvajanje posnetkov, skupinsko nastavljanje kamer in še veliko več. Nadzorna postaja je na voljo brezplačno na Synologyjevem centru centru za prenos programskih paketov (Package Center).


NVR

Synology Network Video Recorder (NVR) je mrežni video snemalnik z razširljivim prostorom za hrambo nadzornih posnetkov in možnostjo dostopa od koderkoli z uporabo mobilnih aplikacij. Namenjen je preprostemu spremljanju in upravljanju posnetkov z nadzornih kamer IP. Opremljen je z izhodom HDMI in predstavlja zasebno nadzorno rešitev, ki za delo ne potrebuje dodatnega osebnega računalnika. Najnovejša različica NVR1218 omogoča predvajanje in snemanje posnetkov z 12 kamer IP.VisualStation

Visual Station je naprava, ki omogoča predvajanje v živo in pregledovanje posnetkov nadzornih kamer, brez uporabe osebnega računalnika.


Več informacij

Izbirnik izdelkov NAS

Izbirnik izdelkov NVR

Kamere IP

Trdi diski

V centru za prenos programskih paketov je na voljo veliko dodatnih paketov za razširitev funkcionalnosti vašega Synology NASa. Lahko boste prenesli in namestili pakete, izdelane posebej za vaše edinstvene potrebe, ne glede na to, ali vam pomagajo deliti datoteke v oblaku, fotografije v spletnem albumu ali nastaviti okolje VPN, prenesli pa si boste lahko tudi protivirusni program za zaščito vašega sistema.

Aplikacije se razlikuje ne le po vsebini, temveč tudi po zahtevnosti za vaš sistem. Preprostejše uporabne pakete boste lahko poganjali z vsako napravo, za bolj kompleksne, ki zahtevajo večjo procesorsko moč, pa boste morali izbrati ustrezno napravo. V vsakem paketu boste našli seznam naprav, ki ga podpirajo. V grobem pa lahko pakete razdelimo na:


Za domače uporabnike

Večina uporabnih programov za delo z datotekami je na voljo vsem uporabnikom, tudi domačim. Z njimi boste lahko postavili samodejen sistem za varnostno kopiranje datotek z vašega osebnega računalnika, ali vanostno kopirali svoj NAS v zunanjo napravo za hrambo ali v oblak.

Vaše slike, glasbene ali video posnetke boste lahko organizirali v albume in jih delili s svojim prijatelji ali do njih dostopali iz katerekoli naprave.Za poslovne uporabnike

Poslovnim uporabnikom je na voljo cela paleta uporabnih programov, ki pomagajo izboljšati produktivnost in učinkovitost uporabnikov.

Za zaščito podatkov so na voljo kompleksnejši sistemi varnostnega kopiranja, zgradili si boste svoj zasebni oblak, postavili poštni strežnik, strojna oprema pa omogoča tudi postavitev sistema High Availability, ki vam bo omogočal neprekinjeno delovanje. Poleg tega pa boste lahko postavili svoje virtualno okolje, z operacijkim sistemom Windows, Linux ali Synology DSM.Za nadzorne sisteme

Rešitev Surveillance Station lahko poganjate na vseh strežnikih NAS ali NVR Synology. Za varovanje vašega doma ali manjše pisarno tako zadošča že naprava serije j, običajno pa je taka namestitev namenjena eni lokaciji z do 16 kamerami.

Za bolj kompleksne sisteme varovanja pa boste potrebovali zmogljivejšo napravo, vendar boste tako lahko izkoristili vso moč rešitve Surveillance Station.


Več informacij

Varnostno kopiranje - več informacij