sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Hiter in preprost zajem dokumentov je osnova za prehod na brezpapirno poslovanje. Vsakodnevno v podjetjih še vedno prejemamo različne dokumente v papirni obliki. Zajem in pretvorba v digitalno obliko omogoča nadaljno obdelavo dokumentov v ERP, DMS ali drugih zalednih programih v organizacijah.

Naprave so praviloma opremljene z zmogljivo programsko opremo, ki omogoča personalizacijo in avtomatizacijo skeniranja. Zajem in pretvorbo v številne formate opravi brez dodatnega klikanja, digitalizirane dokumente pa pošlje na izbrane lokacije. Poslovnim uporabnikom je na voljo tudi vgrajena funkcija OCR (optično prepoznavanje znakov), ki omogoča iskanje po dokumentu in spreminjanje.

Seveda pa različne organizacije potrebujejo različne funkcionalnosti. Mnogi bodo zadovoljni že z zmogljivostmi, ki jih nudijo sodobne večopravilne naprave. Za druge pa so na voljo specializirani skenerji.

Paleta naprav za skeniranje, ki jih nudimo v podjetju Xenon forte, je namenjena podjetjem, profesionalcem in tudi domačim uporabnikom. Poleg izdelkov namenjenih pisarnam, so na voljo prenosni skenerji, kot tudi posebni izdelki namenjeni skeniranju knjig ali fotografskih filmov.


CZUR

CZUR - specialni skenerji, namenjeni skeniranju knjig in drugih vezanih dokumentov.

PLUSTEK

Plustek - pisarniški skenerji v formatih A4 in A3, prenosni skenerji in skenerji namenjeni skeniranju fotografskih filmov.