sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Xenon forte d.o.o.

Sedež: Letališka cesta 29, Ljubljana
Telefon: 01 54 84 800
Telefaks: 01 54 84 819
E-naslov: info@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si
Leto ustanovitve: 1989
Direktor: Ciril Kraševec
Število zaposlenih: 22
Transakcijski račun: SI56 043020003406430 Nova KBM
03134-1005788136 SKB banka
Matična številka: 5322537
ID številka za DDV: SI28449711
Osnovni kapital: 54.248,00 EUR


Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. 

Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon forte Montenegro in Xenon forte d.o.o. Sarajevo skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera, Synology, Trodat, KAI, Plustek in CZUR na področju Republike Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Črne gore. 

Dejavnost podjetja je distribucija in prodaja izdelkov informacijske in komunikacijske tehnologije ter storitev na tem področju. Glavni program je distribucija in prodaja tiskalnikov, večopravilnih naprav in storitev upravljanja z dokumenti japonske korporacije Kyocera. Podjetje Xenon forte sodeluje s korporacijo Kyocera že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. 

Podjetje Xenon forte je partner korporacije Kyocera na omenjenih trgih tudi na programu keramičnih gospodinjskih proizvodov. Poleg tega pa ponuja tudi proizvode nekaterih drugih uveljavljenih blagovnih znamk, med njimi so strežniki NAS tajvanskega podjetja Synology, izdelki vodilnega ponudnika in proizvajalca štampiljk TRODAT, jekleni noži japonskega proizvajalca KAI in program profesionalnih in knjižnih skenerjev proizvajalcev Plustek ter CZUR. Delovni čas

 

Delovni čas  Xenon forte Prodaja Prevzem blaga
Vsak delovnik 8:00 do 16:00 8:30 do 15:30 8:00 do 15:00

Naročila oddana v spletni trgovini podjetja Xenon forte d.o.o. ali poslana na e-naslov: prodaja@xenon-forte.si do 13:00 ure tekočega delovnega dne, bodo naslovniku po pošti odpremljena še isti dan.


Izjava o vračilu OEEO


Skladno z Uredbo o električni in elektronski opremi (Uradni list RS, št. 55/2015) vas obveščamo, da lahko ob nakupu nove električne in elektronske opreme, odpadno električno in elektronsko opremo prepustite nam. Odpadna električna in elektronska oprema, ki jo boste prepustili mora biti po namenu uporabe in razvrstitvi v razred električne in elektronske opreme (EEO) enaka dobavljeni EEO, število kosov odpadne električne in elektronske opreme pa je enako številu kosov dobavljene EEO.

Fizične osebe lahko odpadno električno in elektronsko opremo oddate tudi v vam najbližji zbirni center Izvajalca javne službe, pravne osebe pa lahko odpadno električno in elektronsko opremo brezplačno prepustite zbiralnicam. Seznam zbiralnic najdete na priloženem seznamu.

Xenon forte d.o.o.​


Ustrezno odlaganje porabljenih kartuš tonerjev


Kyocera je podpisala Prostovoljno pogodbo LOT-4, ki so jo pripravili proizvajalci pisarniške opreme, da bi zmanjšali svoj vpliv na okolje. Zadnja verzija pogodbe je bila objavljena v mesecu februarju 2011. Del Prostovoljne pogodbe tudi določa zahteve za shranjevane praznih kartuš za tonerje. Kot podpisnik pogodbe, Kyocera prevzema obveznosti v zvezi z zbiranjem in recikliranjem uporabljenih tonerskih kartuš.

Vračilo praznih tonerskih kartuš
Kyocerine prazne tonerske kartuše lahko brezplačno vrnete vsem pooblaščenim prodajalcem. Za zbrane prazne kartuše bomo poskrbeli in jih ustrezno reciklirali.

Lokacija podjetja: